Voor wie?

Ik ben er met hart en ziel, voor iedereen die gemotiveerd is om positieve verandering te brengen in zijn of haar leven. Motivatie is hierin van doorslaggevend belang. Het betekent de bereidheid om het beste van jezelf te geven. Vergelijk mijn inbreng met een voertuig dat je vooruit kan brengen in je leven, maar de brandstof voor dat voertuig is jouw eigen motivatie. En zonder brandstof… staat ons voertuig stil.

 
file-20190612-32356-15vw1xr.jpg

Inspiratie voor ouders

Als ouders hebben we allemaal het beste voor met onze kinderen. Toch verloopt het opgroeien van onze oogappels niet altijd zoals we gedroomd hadden. Misschien zit hij niet lekker in zijn vel, vertoont ze gedrag die je niet OK vindt of vraag je je af hoe je jouw kind nog beter kan ondersteunen.

Elk kind dat geboren wordt is als een engel die op aarde komt, maar al op zeer jonge leeftijd kunnen er blokkades optreden waardoor die engel soms ver zoek is. Gelukkig kunnen we die blokkades vinden en losmaken.

Inspiratie voor mannen, en vrouwen

Onze maatschappij legt behoorlijk strikte verwachtingspatronen op aan mannen (en aan vrouwen). Verwachtingen die ervoor zorgen dat we ons zodanig sterk aanpassen dat we onszelf verliezen, vaak al van kinds af aan.

De tocht terug naar onze authentieke zelf is vaak een zeer lastige queeste, langs ravijnen van kinder- en andere trauma's en hardnekkige automatismen die ons weer in de verkeerde richting willen duwen. Maar op het ware pad liggen beloningen van oprecht geluk, authentieke liefde en overvloed, die nooit ontdekt zouden worden zonder het pad te bewandelen.

man_in_sunset_view_605525.jpg
prayer-gratitude-e1509048270814.jpg

Inspiratie voor bewustzijnsgroei

Groeien in bewustzijn is groeien in liefde. Liefde voor onszelf, voor elkaar, voor onze planeet en het hele universum.

Het is een pad van loslaten van conditioneringen en oude patronen, van vertrouwen op een dieper weten.

Het is de essentie van ons leven hier op aarde.

Klankschalenmassage

Geniet van de ontspanning, de weldaad aan klanken en de helende effecten van klankschalen op en rond je lichaam.

tibetan-singing-bowl-PWJCEFB-1024x683.jp
 

Blijf op de hoogte en ontvang gratis inspiratie via de nieuwsbrief!