top of page
8_edited.jpg
Bewustzijnsgroei: Services

Inspiratie voor bewustzijnsgroei

In onze maatschappij leven de meeste mensen vooral vanuit hun hoofd. Beslissingen worden mentaal beredeneerd, wetenschappelijk getoetst. Het is helemaal niet fout om ons verstand te betrekken bij het maken van beslissingen, maar het verstand is ook zeer ontvankelijk voor conditionering. Conditionering die ons weg houdt van onze ware kern, die ons doet geloven dat we zeer beperkt zijn in onze mogelijkheden. Dat we veel dingen moeten en veel andere niet kunnen. Naarmate we ons meer bewust worden van die conditioneringen, en terug durven voelen in ons hart wat er klopt en wat niet, komen we tot de conclusie dat heel veel van die conditioneringen helemaal niet kloppen.

 

 

 

Groeien in bewustzijn is het pad van het hoofd naar het hart. De controle over ons leven niet meer aan ons verstand overlaten, maar die terug te geven aan ons hart en onze intuïtie. Het is het verwerken van ons trauma dat ons vasthoudt aan angst en controledrang.

 

 

Groeien in bewustzijn vergt heel veel overgave aan het ‘niet weten’. Niet weten wat de toekomst brengt, niet weten hoe alles nu precies ineen zit. Het vergt ook heel veel loslaten. Loslaten van conditionering, loslaten van onze controledrang, loslaten van mensen ook. Bovenal vergt het heel veel vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in je levenspad dat zich ontvouwt door er op te stappen, vertrouwen in een hogere kracht van pure liefde die altijd voor ons zorgt en tot ons spreekt via ons hart. Je kan deze kracht Spirit noemen, of God, het universum, de bron,…

 

Groeien in bewustzijn is vooral ontzettend mooi. Het is het mooiste wat je kan doen voor jezelf, voor je naasten en voor de natuur en de hele wereld.

 

Praktisch

 

Onze afspraak kan doorgaan bij mij thuis, online via Zoom, op een openbare plek, een wandeling in het bos, een ritje op de fiets, eventueel bij jou thuis, of doe gerust een voorstel...

Kostprijs: vrije bijdrage tussen 40 en 70€/u

De nieuwe tijd

Wanneer we door onze bewustzijnsgroei steeds meer doordrongen geraken van het eenheidgevoel, non-dualtiteit, licht en liefde spreken we ook wel van een  5- dimensionaal bewustzijn. Hoe beter we deze bewustzijnsstaat kunnen verankeren in ons leven, hoe meer zich dit gaat manifesteren in de buitenwereld die wij persoonlijk percipiëren.

De prachtige, liefdevolle wereld die we percipiëren vanuit een 5D bewustzijn wordt ook wel 'de nieuwe tijd' genoemd. Het is geen wereld waar we kunnen op wachten, het is een wereld die er nu al is, voor zij die hem kunnen zien. Een alternatieve tijdlijn als het ware.

mitakuyeoyasin.jpg
Bewustzijnsgroei: Welkom

Blijf op de hoogte en ontvang gratis inspiratie via de nieuwsbrief!

bottom of page