top of page

vr 10 jun

|

Zedelgem

Gemengde knuffelavond (m/v/x) bij Wakan

Het is een avond met focus op diepgaande ontspanning via aanraking. We zullen jullie stap voor stap begeleiden tijdens via fijne en rustige oefeningen, het laatste deel van de avond is vrij knuffelen en toepassen wat we geleerd hebben.

Registration is Closed
See other events
Gemengde knuffelavond (m/v/x) bij Wakan
Gemengde knuffelavond (m/v/x) bij Wakan

Time & Location

10 jun 2022, 19:00 – 22:00 CEST

Zedelgem, Keunhekkendreef

About the Event

Wat moet je daar nu van verwachten?  Zo een avond vol knuffels?   Het is een avond met focus op diepgaande ontspanning via aanraking.

Ik organiseer de knuffelavonden steeds met een mede-begeleider. Voor deze tweede avond is dit terug Laurens Gysels. We  zullen jullie stap voor stap begeleiden tijdens via fijne en rustige  oefeningen, het laatste deel van de avond is vrij knuffelen en toepassen  wat we geleerd hebben.

Iets meer in detail: We ontmoeten eerst en vooral onszelf met onze wensen en onze verlangens. We leren met liefde naar onze grenzen te kijken.

En  vanuit onszelf ontmoeten we de ander. We horen de wensen van de ander  en voelen onze eigen wens en grens. We leren liefdevol grenzen aan te  geven aan de ander.

We kijken hoe we een middenweg kunnen vinden zodat wensen gehoord en ingevuld kunnen worden rekening houdend met ieders grenzen.

Het gaat door op een prachtige locatie in het bos. We werken in kleine groep van minimum 3 en maximum 12 personen. Deze knuffelgroep staat open voor iedereen. Man of vrouw.

Als je nog vragen hebt, geef een seintje. Vrijdag 10 juni. 19u00-22u00 aankomen vanaf 18u30. Place to be: Tipi in Wakan te Zedelgem Prijs: vrije bijdrage Begeleiding: Laurens Gysels en Kelly Vertenten

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page