top of page

zo 21 jan

|

Geraardsbergen

Kennismakingsmoment Back To our Nature

Vanaf april assisteer ik Esther Dick van Wake Up Academy in een gloednieuw en uniek outdoortraject dat loopt over vijf 3-daagses, tussen april en september. Kom kennis maken met de plek, met het traject en met ons op dit kennismakingsmoment.

Kennismakingsmoment Back To our Nature
Kennismakingsmoment Back To our Nature

Time & Location

21 jan 2024, 14:00 – 17:00

Geraardsbergen, Geraardsbergen, België

About the Event

Een ware natuurbeleving in het thema van diepgaande (trans)persoonlijke ontwikkeling.

In deze opleiding combineren we de verschillende WAKE UP tools, zoals energiebewustzijn, multidimensionaliteit, psycho-spirituele ontwikkeling, groepsproces, systemische werk, sjamanistische- en tantrische oefeningen met de kracht van het buiten zijn, de paarden en de natuurelementen, voor een diepe exploratie in onszelf.

Op zondag 21 januari om 14u stellen we dit traject aan jullie voor (de  opleiding loopt in de lente en zomer van 2024, april tem sept).

Dit doen we op de locatie zelf zodat je kan komen voelen hoe 15 dagen BACK TO our NATURE jouw proces van bewustwording kan stimuleren, verdiepen en ondersteunen.

Dit infomoment heeft als doel elkaar te leren kennen en al je vragen ivm dit werk te stellen. Je maakt kennis met de locatie, met het team en we vertellen over de missie en de inhoud van deze outdoor transformatieopleiding.

Meer info: https://www.wake-up.academy/wake-up-back-to-nature-1?fbclid=IwAR0wmUgD5dTlChTm2HyBtOJiUhmnV_cZqDszPKaWXvwhXVd9XaB6HRa8oso

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page