top of page

wo 07 feb

|

Zedelgem

Opstellingsavond in de yurt

Een avond waarop we 1 opstelling doen in de warme yurt, en met de nodige ademruimte tussen de bomen in Merkenveld. Ideaal ook voor wie nieuw is met opstellingswerk en eens wil komen proeven.

Opstellingsavond in de yurt
Opstellingsavond in de yurt

Time & Location

07 feb 2024, 19:30 – 22:00

Zedelgem, Loppem, 8210 Zedelgem, Belgium

About the Event

Er  is een grenzeloze stroom van liefde die ons elke dag opnieuw net die  zaken op ons pad brengt die we nodig hebben om steeds meer thuis te  komen in wie we écht zijn. Voorbij de conditioneringen en patronen die  we aangeleerd werden en zich constant herhalen in onze relaties, op ons werk, bij onze kinderen,...

Vaak  voelen die zaken die op ons pad gebracht worden echter niet zo  liefdevol en is het niet makkelijk om te snappen waarom ze op ons pad  komen, wat ze ons willen leren. Opstellingswerk is een hele  mooie manier om hier helderheid in te brengen. Het stelt in staat om met  andere ogen naar ons leven te kijken. Steeds minder met ogen van  onbegrip en frustratie, steeds meer met ogen van acceptatie en  dankbaarheid. Steeds meer in liefde voor onszelf en het leven.

Opstellingen  is diepgaand werk dat bij elke deelnemer iets aanraakt, patronen blootlegt. Daarom maak ik ook geen onderscheid meer tussen vraagstellers en representanten. Na elke opstelling gaan we bij elke deelnemer kijken wat er getoond werd.

• @ Merkenveld, Zedelgem. Exacte locatie wordt meegedeeld via mail na inschrijving.

• We starten om 19u30 stipt en ronden af tegen 22u. Welkom vanaf 19u15. 

• Bijdrage: 35€

• Beperkte groep van maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is en iedereen de kans krijgt om te representeren.

• Inschrijven: graag een mailtje sturen naar laurensgysels@gmail.com

Welkom, met alles wat leeft bij jou. Geen ervaring vereist.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page