top of page

zo 26 nov

|

Zedelgem

Opstellingsdag in het bos

Een dag met opstellingswerk en de nodige ademruimte tussen de bomen in Merkenveld.

Opstellingsdag in het bos
Opstellingsdag in het bos

Time & Location

26 nov 2023, 10:00 – 17:30

Zedelgem, Loppem, 8210 Zedelgem, Belgium

About the Event

Heel  veel van de dynamieken die spelen in ons leven en in onze relaties zijn  gelinkt aan gebeurtenissen in ons huidig gezin, in ons gezin van  herkomst of een ander ‘systeem’.

Inzicht  krijgen in deze dynamieken en hoe ze ons belemmeren en er ons dan ook  liefdevol van losmaken. Dat is waar het bij systemische  familieopstellingen om draait.

In  hou ervan om het opstellingswerk niet te beperken tot het familiale  veld, maar ook het veld van de ziel mee uit te nodigen. Door het  opstellen van bijvoorbeeld verschillende zielendelen, het innerlijk  kind, het voorouderveld of andere relevante concepten die ons helpen om  steeds meer in contact te komen met onze bron, onze werkelijke zelf.

Opstellingen  is diepgaand werk dat elke deelnemer raakt. Of je nu als  vraaginbrenger, als representant of als toeschouwer deelneemt, elke  opstelling raakt ook iets persoonlijk bij jou en brengt dingen bij  jezelf in beweging.

Iedereen is welkom en er is absoluut geen ervaring vereist.

• @ Merkenveld, Zedelgem (parkeren op het einde van de Keunhekkendreef).  Deze opstellingsdag gaat door op mijn eigen plek in het bos (en dus niet  in Wakan). Exacte locatie wordt meegedeeld via mail na inschrijving. 

• We starten om 10u stipt en ronden af tussen 17 en 18u. Welkom vanaf 9u45. 

• Er is ruimte voor 3 opstellingen op deze dag. Voor, tussen en na de  opstellingen nemen we uitgebreid de tijd om samen te zakken, te  integreren, te verwerken. Via deelrondes, meditatie en beweging. 

• Inschrijven: graag een mailtje sturen naar laurensgysels@gmail.com. Je  schrijft in als vraaginbrenger (100€, 3 plekken) of als  representant/toeschouwer (50€, 9 plekken). Stuur gerust een mailtje als  je graag even wilt overleggen over het al dan niet inbrengen van een  vraag.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page