top of page

zo 24 mrt

|

Zedelgem

Opstellingsdag: Ziekte en Verslaving

Een dag met opstellingswerk in het thema van ziekte en verslaving. In de warme yurt en de nodige ademruimte tussen de bomen in Merkenveld.

Opstellingsdag: Ziekte en Verslaving
Opstellingsdag: Ziekte en Verslaving

Time & Location

24 mrt 2024, 10:00 – 17:00

Zedelgem, Loppem, 8210 Zedelgem, Belgium

About the Event

Er  is een grenzeloze stroom van liefde die ons elke dag opnieuw net die  zaken op ons pad brengt die we nodig hebben om steeds meer thuis te  komen in wie we écht zijn. Voorbij de conditioneringen en patronen die  we aangeleerd werden en zich constant herhalen in onze relaties, op ons werk, bij onze kinderen,... 

Vaak  voelen die zaken die op ons pad gebracht worden echter niet zo  liefdevol en is het niet makkelijk om te snappen waarom ze op ons pad  komen, wat ze ons willen leren. Opstellingswerk is een hele  mooie manier om hier helderheid in te brengen. Het stelt in staat om met  andere ogen naar ons leven te kijken. Steeds minder met ogen van  onbegrip en frustratie, steeds meer met ogen van acceptatie en  dankbaarheid. Steeds meer in liefde voor onszelf en het leven. 

Deze dag werken we specifiek rond de thema's ziekte en verslaving. Twee van die veel voorkomende zaken die op ons pad gebracht worden waarvan het niet altijd zo makkelijk is om te achterhalen waar de liefde hierin schuilt. Met behulp van opstellingen, blinde opstellingen en systemische oefeningen gaan we op ontdekking in het landschap van de boodschappers achter de ziekte en de verslaving.

Opstellingen  is diepgaand werk dat bij elke deelnemer iets aanraakt, patronen blootlegt. Daarom maak ik ook geen onderscheid meer tussen vraagstellers en representanten. Na elke opstelling gaan we bij elke deelnemer kijken wat er getoond werd.

• @ Merkenveld, Zedelgem. Exacte locatie wordt meegedeeld via mail na inschrijving. 

• We starten om 10u stipt en ronden af rond 17u. Welkom vanaf 9u45. 

• Bijdrage: 90€

• Ik voorzie soep voor 's middags en er is steeds thee en fruit. Breng zelf je lunch mee.

• Inschrijven: graag een mailtje sturen naar laurensgysels@gmail.com

Beperkte groep van maximaal 7 deelnemers zodat er voldoende ruimte is en iedereen de kans krijgt om te representeren.

Welkom, met alles wat leeft bij jou. Geen ervaring vereist.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page