top of page

vr 14 mei

|

Zoom webinar

Webinar: De coronacrisis als opportuniteit voor een nieuwe wereld

We hebben het allemaal zelf in handen

Registration is Closed
See other events
Webinar: De coronacrisis als opportuniteit voor een nieuwe wereld
Webinar: De coronacrisis als opportuniteit voor een nieuwe wereld

Time & Location

14 mei 2021, 20:00 – 21:30

Zoom webinar

About the Event

De Coronacrisis en de maatregelen blijven ons uitdagen, nu al meer dan een jaar lang. Het lijkt wel of we in een andere wereld zijn terecht gekomen, maar is er dan werkelijk zoveel veranderd? Of zijn het eigenlijk zeer oude pijnen van onze maatschappij die nu veel duidelijker naar voor komen?

Hoe komt het dat politici en virologen dergelijke grote impact kunnen hebben op ons leven en onze vrijheid? Hoe kunnen we terug eigenaarschap krijgen over onze eigen verantwoordelijkheden?

Is deze crisis een donderslag bij heldere hemel, of konden we hem eigenlijk al van mijlen ver zien aankomen? Waren klimaatverandering, ineenstorting van de biodiversiteit, dramatische mentale en fysieke gezondheid enzomeer misschien preludes van deze crisis? En als dat zo is, van wat is de Coronacrisis dan mogelijks de prelude??

De roep naar een nieuwe tijd, een nieuwe wereld, een totaal andere maatschappij is groter dan ooit te voren. Meer en meer mensen verlangen naar een samenleving waarin we echt terug samen-leven. Waarin liefde de lijm is, de natuur en de mensen de kunstwerken zijn. Zonder al die stress, zonder al die moetens, zonder dat we andere mensen toelaten om vanuit hun pijn of hun angst zaken te beslissen boven ons hoofd, die een negatieve impact hebben op onszelf en onze kinderen.

Op vrijdag 14 mei geef ik een gratis webinar via Zoom, over hoe we vanuit een ander perspectief naar deze crisis kunnen kijken. Hoe er onder de problemen een oceaan van opportuniteiten ligt. Hoe we vanuit de diepten van deze crisis, op een constructieve, liefdevolle manier en vooral SAMEN die nieuwe maatschappij van liefde kunnen vormgeven waar zovelen van jullie samen met mij van dromen. 

Waarschuwing: dit kan je perspectief op het leven drastisch positief beïnvloeden ;-)

Ik maak graag ruimte voor gesprek in het tweede deel.

Let’s BE the change!

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page