top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-23 om 19.24_edited.jpg
Mannen en vrouwen: ServicesIndividuele sessies
 

Ik word ontzettend blij van mensen te ondersteunen in het steeds meer thuiskomen in hun ware zelf. Loskomen van conditioneringen, dogma's en de vele verhalen die ons werden wijsgemaakt over onszelf. Steeds dieper antwoorden vinden op de vraag 'Wie ben ik?' en daar vervolgens ook naar gaan leven. Een leven van vrijheid, vertrouwen, rust, moed, vrede, vreugde en heel veel liefde. Dat is wat elk van ons kan bereiken, in dit leven.

Dit is een proces van bewustwording. Licht schijnen

op die zaken die ons leven controleren zonder dat we

ons daar bewust van zijn.

Bewustzijn is de eerste en een heel grote stap

naar transformatie. Een gesprek en opstellingen zijn

tools waar ik graag mee werk om bewustzijn te brengen.

De reden dat die zaken vanuit ons onderbewustzijn ons leven controleren is omdat we er voor willen zorgen dat we niet in bepaalde situaties terechtkomen die ons vroeger als kind pijn berokkend hebben. Wanneer we bijvoorbeeld als kind moesten 'pleasen' (steeds andere mensen hun behoeftes en verlangens invullen) om liefde en/of veiligheid te krijgen, gaan we dat als volwassene onbewust nog steeds doen, omdat we er onbewust van overtuigd zijn dat we geen liefde meer gaan krijgen of niet veilig zullen zijn als we dat niet meer doen.

De pijn die we daarrond als kind niet konden voelen (omdat het niet

veilig was, er geen ruimte voor was), die wilt nog steeds gevoeld

worden, voor we ons kunnen losmaken van het patroon.

Het doorvoelen van de pijn is de grootste en lastigste stap

in het transformatieproces. Meestal is het heel moeilijk om op je eentje

door zo'n processen te gaan, omdat er veel weerstand is,

en is therapeutische hulp hierbij nodig.

Opstellingen en sjamanistische rituelen zijn tools waar

ik graag mee werk om mensen hierin te ondersteunen.

 

Tijdens een individuele sessie op mijn plek in het bos van Merkenveld maak ik graag veilige ruimte voor wat er leeft in jou. Samen voelen we in wat jij nodig hebt, op dit moment.

De eerste sessie is op dit moment steeds gesprekstherapie, waarbij altijd ook de lichamelijke gewaarwording wordt meegenomen. Daarin leer ik jou wat beter kennen en kan ik ook invoelen wat jou best kan dienen op dit moment. Bij vervolgsessies kunnen we dan verder gaan met gesprekstherapie, of gaan we via een individuele opstelling dieper kijken naar wat er speelt op onbewust niveau. Dit kan met behulp van poppetjes of vloerankers (matjes). Tijdens een opstelling komt er ook informatie uit het veld via onverwachte wegen, het bos, de poes, een stoel die breekt, je gsm die afgaat,... niks is toevallig tijdens een opstelling.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt in het moment kunnen we ook kiezen voor lichaamswerk, soundhealing, innerlijk kind werk, sjamanistisch werk of een ritueel.

Je bent welkom voor losstaande sessies of voor een traject. Ook dit wordt vaak wel duidelijk tijdens de eerste sessie.

Losstaande sessies kunnen ook ondersteunend zijn voor een therapeutisch- of coachingstraject dat je bij iemand anders volgt.

Een sessie van een uur en kost 60€, inc BTW.

Enkel op afspraak, via laurensgysels@gmail.com

 

 

man-on-mountain-top-e1426257677284.jpg
ongelukkig-klein-man-300x201.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-23 om 19.24_edited.jpg
"Ik was afgelopen zondag representant en toeschouwer bij twee familieopstellingen, in het bos bij Laurens. Echt ongelooflijk wat er zich kan tonen, wat je kan voelen en welke inzichten je kan meenemen na afloop. Voor iedereen kan het iets brengen, ook als de opstelling niet over jou gaat. Een aanrader!"
bottom of page