top of page
1-tibetan-singing-bowl-therapy-microgen-
Klankschalen masssage: Services

Klankschalen massage

Een klankschaal is een muziekinstrument van Oosterse origine dat heel rijk is aan boventonen en een zeer rustgevend geluid produceert.

De schalen produceren naast geluid ook een trilling die zeer ontspannende en zelfs helende effecten heeft op het lichaam. De trillingen van de schalen brengen de cellen in ons lichaam ook aan het trillen waardoor eventuele blokkades kunnen loskomen.

De massage is vooral gericht op ontspanning. Ze kan daarnaast ook vermoeidheidsklachten verminderen, balans tussen hoofd en lichaam herstellen en het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren.

Een weldaad voor het hoofd, het lichaam en de ziel!

Praktisch

  • De massage vind plaats op een massagetafel of op een tapijt, met de kledij aan. Het lichaam wordt enkel aangeraakt door de schalen.

  • De massage vindt plaats bij mij thuis in een rustige kamer of bij jou thuis.

  • We starten met een kort gesprekje om 'aan te komen' en wat uitleg te geven over de massage. De klankmassage zelf duurt 30 tot 45 minuten.

  • Zwangere vrouwen of mensen met een pacemaker kunnen ook een massage krijgen, maar hier worden dan geen schalen op het lichaam geplaatst.

  • Kostprijs: vrije bijdrage tussen 35 en 50€

Naast een aparte klankmassage kunnen de klankschalen ook ingezet worden tijdens de andere afspraken. Op jouw vraag of op mijn aanvoelen.

Blijf op de hoogte en ontvang gratis inspiratie via de nieuwsbrief!

bottom of page