top of page
hart_edited.jpg
Mannen en vrouwen: Services

Avondreeks: Verbinden met een open hart

Echt in verbinding gaan. Met andere menselijke mensen. Vanuit die zachte plek, diep in je hart.

Helemaal jezelf mogen zijn, in elk ‘nu’ moment. De controle helemaal los kunnen laten. Dat voelt zo ontzettend bevrijdend!

Het besef dat alles er gewoon mag zijn. Inzien dat je helemaal perfect bent, hier en nu. En dat de mensen rondom jou dat ook zijn. Heerlijk!

Dat is wat ik graag samen met jullie wil ervaren in deze avondreeks.

Een greep uit de vele mogelijkheden die deze reeks jou kan brengen:

·         Meer capaciteit om jezelf en anderen te accepteren, hier en nu.

·         Meer capaciteit om in het hier en nu aanwezig te zijn.

·         Meer liefde voelen wanneer je in verbinding gaat met andere mensen.

·         Meer diepgang in je relaties met je geliefden, kinderen, vrienden, familie,…

·         Meer inzicht in de spiegels die andere mensen voorhouden

·         Meer gecenterd kunnen blijven bij triggers en deze beter kunnen benoemen

·         Beter kunnen omgaan met conflictsituaties

·         Meer rust in sociale contexten

Het wordt een reis van 5 weken volgens het recept van de allerleukste reizen! We vertrekken zonder een vaste bestemming of route. Er is wel een richting die ons trekt. We trekken naar de liefde, de warmte, het zuiden dus wellicht. Ons hart en wat we voelen in het moment zullen onze reisgidsen zijn. In mijn rugzak neem ik heel wat tools en ervaring mee uit deelcirkels, Circling, Authentic Relating,… en vooral mijn eigen open hart. Je bent helemaal welkom, met alles wat je wel of niet in jouw rugzak draagt.

Misschien spreekt dit jou erg aan, maar vind je het ook heel spannend. En ook dat gevoel is zo ontzettend welkom. Niemand hoeft op deze reis sneller te gaan dan wat veilig voelt voor het traagste deel in zichzelf. Het hart opent zich immers in de mate van de veiligheid die gevoeld wordt. Laat ons dit dus niet forceren, maar met zachtheid tegemoet treden.

De eerste samenkomst gaat door op dinsdag 25/04 en is open voor iedereen die even wil proeven. De volgende 4 samenkomsten doen we in gesloten groep. De gesloten groep zorgt voor veiligheid en engagement zodat we samen de diepte in kunnen duiken.

Place to be: de tipi van Wakan (Keunhekkendreef, Zedelgem).

Jouw bijdrage: zoals steeds in Wakan: vrije bijdrage voor de tribe + gift voor de hoeders van de plek (droge voeding, iets wat je klaargemaakt hebt, iets wat je graag wilt geven aan Brecht, Kim en Ferne)

Data: Dinsdag 25/04 open voor iedereen, volgende dinsdagen (2/05, 9/05, 16/05 en 23/05) in gesloten groep. Telkens van 19u30 tot 21u30.

 

Meer info: laurensgysels@gmail.com

 

Wees welkom, mooi hart!

Blijf op de hoogte en ontvang gratis inspiratie via de nieuwsbrief!

bottom of page