top of page
IMG_4714.jpg

Ik werk niet met een vast tarief, maar met een vrije bijdrage tussen 40 en 70€/u.

 

 

Waarom een vrije bijdrage?

Ik vind het belangrijk om persoonlijke ontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. Mensen met een gezonde financiële situatie kunnen zo iets meer geven, wat dan weer ruimte maakt voor mensen in een moeilijker financiële situatie om iets minder te geven. Mocht 40€/u te veel zijn voor uw situatie, neem gerust contact op, dan zoeken we samen een oplossing.

 

Waarom ik overgestapt ben naar een marge tussen 40 en 70€/u ipv complete vrijheid?

  • Veel mensen gaven aan dat het moeilijk was om een bedrag te plakken op mijn dienstverlening en dat de compleet vrije keuze zelfs een drempel was om contact op te nemen.

  • Door de monetaire realiteit waarin we op vandaag nog leven ben ik ook tot de conclusie gekomen dat een compleet vrije bijdrage niet realistisch is. De bijdrage kan immers pas vrij zijn als ik tevreden kan zijn en dit werk kan blijven doen met elk bedrag dat gegeven wordt. De realiteit is dat dit niet mogelijk is met een bijdrage lager dan 40€/u.

 

 

 

Ik ben zeer dankbaar voor elke bijdrage, groot of klein. Ook giften van mensen die geen beroep op mij doen, maar mijn werk willen steunen ontvang ik in dankbaarheid.

 

Tarief: Over mij

Blijf op de hoogte en ontvang gratis inspiratie via de nieuwsbrief!

Tarief: Citaat
bottom of page