top of page
IMG_8043.jpg
IMG_3513.JPG

Verbindingsdriedaagse

Tijdens een verbindingsdriedaagse trekken we met een kleine groep van 6 tot 8 mensen de natuur in. Om te verbinden met de natuur, met het vuur, met het water, met elkaar en met onszelf.

We creëeren een veilige ruimte waarin iedereen zichzelf mag zijn, zonder oordelen. Alle maskers en schilden die we in de dagdagelijkse maatschappij soms nodig hebben om te overleven mogen af.

Door middel van ceremonie, ademhalingswerk, opstellingswerk en dergelijke duiken we de diepte in. Maar we houden ook ruimte voor spel en plezier, om te genieten van de natuur, te zingen, te dansen en het kind in ons naar buiten te laten ;-) Iedereen wordt op een zachte manier uitgenodigd om af en toe de comfortzone te verlaten en de groeizone binnen te treden, met respect voor ieders grenzen en eigenheid. Niks moet.

Door dit in kleine groep te doen ontstaat er snel een hechte band. Dit zorgt voor de gedragenheid, veiligheid en ondersteuning die nodig zijn om die stappen te zetten die zich op dit moment in jouw leven aandienen. Een ervaring die je hart openzet en je (zelf)liefde en levenslust terug laat stromen.

Er zijn verbindingsdriedaagses voor uitsluitend mannen en er zijn gemengde driedaagses. Elk hebben hun eigenheid en bieden weer andere groeiopportuniteiten.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum gepland. Laat mij iets weten als je interesse hebt, zodra de groep gevormd is plannen we een datum.

  • Locatie: Viroinval (Ardennen), Merkenveldbos (Zedelgem) of andere.

  • Vrijdagmorgen tot zondagavond

  • Kostprijs: Vrije bijdrage tussen 200 en 300€, alles inbegrepen.

bottom of page