top of page
Heb je een vraag, wil je graag inschrijven voor een workshop, een individuele sessie boeken of een situatie bespreken, heel erg welkom!

0472/875489

Ik heb je bericht goed ontvangen. Bedankt! Ik contacteer je spoedig terug.

Contact: Contact

Over mij

Hallo, mijn naam is Laurens. Papa van twee fantastische zonen, partner van een prachtige vrouw en al mijn hele leven diep gepassioneerd door mensen. Met hart en ziel sta ik mensen bij op hun pad. Dit doe ik als therapeut en workshopgever, vanuit mijn praktijk in het bos van Loppem.

 

Als ingenieur ben ik 14 jaar actief geweest om via ecologisch bouwen en hernieuwbare energie mijn steentje bij te dragen tot een mooiere wereld. Een wereld met zorg voor onze moeder aarde en voor elkaar.
Tot mijn persoonlijk ontwikkelingsproces in een stroomversnelling terechtkwam en ik voor mezelf tot de conclusie kwam dat ik voorheen vooral aan symptoombestrijding aan het doen was. Dat de werkelijke oorzaak van de problemen in de buitenwereld is dat we het contact met onze eigen innerlijke natuur, ons ware zelf verloren zijn.

Ik ben altijd al iemand geweest die de dingen bij de wortels wil aanpakken, dus liet ik mijn gouden kooi als ingenieur los, om mijzelf verder te verdiepen in psychospiritueel werk via verschillende opleidingen in takken van het sjamanisme, (systemisch) opstellingswerk, energiewerk en lichaamswerk. Op mijn plek in het bos van Zedelgem heb ik mijn praktijk waarin ik mensen in groep en individueel begeleid naar meer connectie met hun ware zelf, en van daaruit naar meer connectie met elkaar en het grotere geheel.
Naar meer liefde dus. Want dat is waar connectie (en bij uitbreiding het leven) voor mij in essentie over gaat, het kunnen laten stromen van onze liefde. Voor onszelf, en voor alles wat is.

IMG_1251.jpeg
bottom of page