top of page
Mannen en vrouwen: ServicesOpstellingen
 

We lopen allemaal wel eens vast in ons leven.

In onze job, in onze relatie, met onze kinderen, met onze ouders,… Vaak is er daarbij een patroon herkenbaar in de manier waarop we vastlopen. Telkens ziet het er anders uit, maar in essentie gaat het over hetzelfde. We voelen ons niet gezien voor wie we echt zijn, of na een tijdje ervaren we telkens te veel druk, of na een tijdje is het weer niet meer spannend genoeg en verlangen we naar iets nieuws, of we krijgen telkens het gevoel niet goed genoeg te zijn,… herkenbaar?

Die patronen blijven zich herhalen omdat er ooit iets in ons leven

pijnlijk verlopen is op dat vlak. Heel vaak al in de vroege kindertijd.

Om dit patroon te kunnen veranderen is het noodzakelijk om terug

contact te maken met de pijn van toen. Vandaaruit kan

genezing ontstaan en kunnen we los komen van die patronen

waar we zo gemakkelijk telkens in meegezogen werden.

(Familie)opstellingen is een prachtige methodiek om te ontdekken

waar de bron van jouw patronen ligt, contact te maken met de pijn

van toen en genezing te brengen.

Met een kleine groep mensen creëren we een ‘tableau vivant’ van jouw situatie (of van de situatie van een van de andere deelnemers). Daarin ontstaan er vanzelf dynamieken die heel vergelijkbaar zijn met de echte situatie. Dit biedt heel wat inzichten en verklaringen. Vandaaruit kunnen we aanpassingen doen die rust brengen, die ademruimte geven en kan transformatie plaatsvinden.

Met mijn aanwezigheid, ervaring en mijn hart voor mensen creëer ik heel graag een veilige bedding waarin jouw proces zich kan ontvouwen.

Ik doe opstellingen met kleine groepen van 5 tot 10 mensen. In de vorm van losse avonden, losse dagen en in de vorm van reeksen met een vaste groep.

Familieopstelling
opstellingsavondfebruari.jpg
 • Open opstellingsavond
  Open opstellingsavond
  ma 13 mei
  Zedelgem
  13 mei 2024, 19:30 – 22:30
  Zedelgem, Loppem, 8210 Zedelgem, Belgium
  Een avond samenkomen in een kleine veilige groep waarbij er ruimte is voor wat leeft in jou en we 1 opstelling doen. De open opstellingsavonden zijn ook zeer interessant als je eens kennis wilt maken, voor dat je jou inschrijft voor een reeks of weekend.
  Delen
Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-23 om 19.24_edited.jpg
"Ik was afgelopen zondag representant en toeschouwer bij twee familieopstellingen, in het bos bij Laurens. Echt ongelooflijk wat er zich kan tonen, wat je kan voelen en welke inzichten je kan meenemen na afloop. Voor iedereen kan het iets brengen, ook als de opstelling niet over jou gaat. Een aanrader!"
bottom of page