top of page

do 21 mrt

|

Zedelgem

Cederceremonie

Deze verbindende cederceremonie is gebaseerd op de traditie van de Noord-Amerikaanse natives. We komen samen bij elke wisseling van de seizoenen, om te danken voor wat geweest is en steun te vragen voor wat komt.

Cederceremonie
Cederceremonie

Time & Location

2 andere datums

21 mrt 2024, 19:30 – 22:00

Zedelgem, Loppem, 8210 Zedelgem, Belgium

About the Event

De cederceremonie is een verbindende ceremonie waarin danken en steun vragen centraal staan.

We komen samen bij elke wisseling van de seizoenen, om te danken voor wat geweest is en steun te vragen voor wat komt.

Deze cederceremonie is een laagdrempelige vorm van ceremonie, waarbij ook mensen waarvoor dit heel nieuw en misschien zeer spannend is, zich heel welkom mogen voelen. Ik bied ook graag ruimte voor mensen die al langer op dit pad zijn, om hun ervaring te delen en hun eigen pad te verdiepen. De ceremonie gaat door in mijn yurt in het bos.

De ceremonie is geïnspireerd op de traditie van de Noord-Amerikaanse natives en hun gebruik van de ‘4 winds’, ook wel het medicijnwiel genoemd. Het wordt een combinatie van songs en deelrondes. Iedereen is hierbij volledig vrij om te participeren of in stilte te observeren. 

In deze ceremonie kies ik ervoor om het eerder ‘luchtig’ en daardoor ook toegankelijk te houden. Dit is geen intentioneel therapeutische ceremonie, ik bedoel hier bijvoorbeeld mee dat ik (of andere deelnemers) geen feedback zal geven op wat er gedeeld wordt. Er wordt ook de duidelijke afspraak gemaakt dat alles wat er gedeeld wordt binnen de groep blijft.

Breng eventueel een krachtvoorwerp mee voor op het altaar.

· @ Merkenveld, Zedelgem. Exacte locatie wordt meegedeeld via mail na inschrijving.

· 19u30 tot 22u

· bewuste bijdrage: 15, 20 of 25 euro.

· Inschrijven: graag een mailtje sturen naar laurensgysels@gmail.com

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page