top of page

di 05 nov

|

De groeilamp

Opstellingsavond @ De groeilamp

Ontdek de bron van jouw patronen en maak ruimte voor transformatie. We komen samen in een kleine veilige groep waarbij ik ruimte maak voor wat leeft in elk van jullie en waarbij we 1 opstelling doen die relevant is voor alle aanwezigen.

Opstellingsavond @ De groeilamp
Opstellingsavond @ De groeilamp

Time & Location

1 andere datums

05 nov 2024, 19:00 – 22:00

De groeilamp, Bergstraat 57, 9820 Merelbeke, België

About the Event

(Familie)opstellingen  is een prachtige methodiek om te ontdekken waar de bron van jouw  patronen ligt, contact te maken met die bron en verandering te brengen.

Met  een kleine groep mensen creëren we een 'tableau vivant' van jouw  situatie (of de situatie van een van de andere deelnemers). Daarin  ontstaan er vanzelf dynamieken die heel vergelijkbaar zijn met de echte  situatie. Dit biedt nieuwe inzichten en verklaringen.

Van hieruit kunnen we aanpassingen doen die rust brengen, ademruimte geven en waaruit transformatie kan plaatsvinden.

We  komen samen in een kleine veilige groep waarbij ik ruimte maak voor wat  leeft in elk van jullie en waarbij we 1 opstelling doen die relevant is  voor alle aanwezigen. 

De opstellingsavonden zijn  ook zeer interessant als je eens kennis wilt maken, voor dat je jou  inschrijft voor een verdiepende reeks.

• @ groepspraktijk De Groeilamp, Bergstraat 57 Merelbeke • Maandag 7 oktober en dinsdag 5 november. We starten om 19u en ronden af tegen 22u. • Bijdrage: €40 (ter plekke QR of cash) • Inschrijven: laurensgysels@gmail.com

Welkom, met alles wat leeft bij jou. Geen ervaring vereist.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page